Workshop Je bedrijf next level
arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshop 

'Je bedrijf next level'

12 december 2018

Workshop 'Je bedrijf next level'

12 december, 8.30-12.00u, Utrecht


Ben je een ambitieuze ondernemer en gaat het goed met je bedrijf, maar merk je ook dat je nu een beetje vastloopt? Sta je aan de vooravond van meer uitbesteden of ben je dit al langzaamaan aan het doen, maar heb je het druk en mis je focus? Heb je veel ideeën en plannen, maar vraag je je af waar nu op moet speren met je bedrijf? Twijfel je of je er mensen bij moet nemen? En wie dan en hoe kun je dat het beste aanpakken?


Als je niets doet, blijf je vastzitten in de drukte en verandert er weinig. Precies wat je niet wilt juist. Want het liefst wil je helderheid en houvast, zodat je goede keuzes kunt maken en daardoor weer door kunt. Het liefst op een manier waardoor het voor jou weer een stuk relaxter wordt.


Merk je dat:

 • het nu vaak chaotisch voelt
 • je overzicht mist
 • je zelf enorm druk bent
 • je het spannend vindt om de volgende stap te zetten
 • je twijfelt wanneer het juiste moment is voor mensen erbij
 • je niet precies weet hoe je aan de juiste mensen komt
 • je ook twijfelt of het financieel dan allemaal wel gaat lukken


Ik heb dit al bij veel klanten gezien die ik coach. Ook zelf weet ik wat je allemaal tegen kan houden. Toch zie ik elke keer weer als je even de tijd neemt om er bij stil te staan, dat het plaatje dan al snel weer helder wordt. Ineens vallen dingen op z’n plek en is het daarna juist makkelijk om besluiten te nemen. Het geeft rust, overzicht, houvast en weer enthousiasme en energie om door te gaan. Wat eerst lastig leek, is nu helder en helemaal niet moeilijk.


Is dit iets wat je heerlijk lijkt?


Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de workshop ‘Je bedrijf next level’ op 12 december in Utrecht. In 3,5 uur tijd krijg je weer die focus en weet je wie je nodig hebt voor jouw bedrijf. Je weet ook precies welke stappen je moet zetten.


Na de workshop:

 • heb je de richting van je bedrijf weer helemaal helder
 • kan je krachtige keuzes maken waar je wel en niet mee doorgaat
 • weet je of je er wel of niet mensen bij moet nemen
 • weet je wie je nodig hebt voor je bedrijf
 • heb je overzicht en rust
 • heb je concrete stappen om mee verder te kunnen
 • kun je (weer) versnellen


Buiten dat het dus zorgt dat je weer een goede focus hebt, zie ik vooral ook altijd weer de energie en het enthousiasme waarmee iemand weer verder kan. Je bent weer ‘uit de knoop’ en hebt het helder voor ogen. Het is ineens makkelijk!


Wil jij dit ook?


Meld je dan nu aan voor de workshop 'Je bedrijf next level' op 12 december.


Locatie: Brigittenstraat 22, Utrecht

Duur: 3,5 uur, 8.30u-12.00u

Prijs: € 127,00 excl BTW


Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.


Dus groeit je bedrijf qua omzet en klanten, is het tijd voor de next level, maar verdrink je nu vooral in de drukte en mis je focus? Neem dan nu de beslissing om het te doorbreken. Ik help je met de focus en de stappen die je te nemen hebt en dan kun je met enthousiasme weer door.


Het aantal plekken is beperkt (max 4 deelnemers), dus wacht niet te lang ;-). Schrijf je nu hier in.

Wat anderen zeggen over de workshop Je Bedrijf Next Level:

Van tevoren had ik de vragen: ‘Wat wil ik nou echt? Waar zie ik mezelf over 1, 5, 10 jaar?’ Ik vind het zelf altijd spannend om daarover na te denken. De workshop heeft me bevestiging en duidelijkheid opgeleverd. Daarnaast was het ook een trigger om meteen actie te ondernemen. Ik vond de begeleiding van Mariska begripvol, maar zeker doortastend. Ze weet de juiste vragen te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.Ik ben haar specifiek dankbaar voor haar doortastendheid en de sfeer die binnen de groep werd gecreëerd: een veilige sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelde. Ik kan deze workshop aanbevelen aan iedere ondernemer die klaar is voor de volgende stap en een serieus inkomen wil realiseren met zijn of haar bedrijf. Ik vond het een hele fijne workshop!’ Claire van Bavel van Claire & Content

‘Van te voren twijfelde ik over de manier waarop ik verder wil blijven werken. De workshop heeft me meer inzicht en concrete actiepunten opgeleverd. De eerste stap zette ik direct één uur na de workshop. De begeleiding van Mariska heb ik ervaren als prikkelend in een veilige setting. Ik ben haar specifiek dankbaar voor het feit dat ze doorvroeg. Ik kan deze workshop aanbevelen aan iedereen die worstelt met de vraag van ZZP naar ….? dus als je toe bent aan een volgende stap. Wat ik nog leuk vind om te vertellen is dat ik dacht uit mijn comfortzone te worden gehaald en dat is inderdaad gelukt :-).’ Marieke, advocaat met een eigen praktijk 

Van te voren hield de vraag ons bezig of we er iemand bij moesten halen, en zo ja op welke functie, en op welke manier (freelance of in dienst), om Bureau Loos te laten groeien. De workshop heeft ons Inzicht in de logische volgende stap, focus én zin om aan de slag te gaan opgeleverd. De begeleiding van Mariska hebben we ervaren als prettig. Ze heeft ons vooral zelf aan het werk gezet en de juiste vragen gesteld. We zijn Mariska dankbaar voor de goede sfeer, de leuke aanpak, de bevestiging dat we op de goede weg zijn en de motivatie om ons bedrijf naar the next level te brengen! We kunnen dit aanraden aan iedereen die al een tijdje bezig is met zijn/haar bedrijf en hulp nodig heeft om de route uit te stippelen naar de toekomst. Verder vonden we het een mooie locatie waar we zaten en hadden we lekkere chocolaatjes :-). Josien en Kees van Bureau Loos