Purple. 1 op 1 VIP dag
arrow_drop_up arrow_drop_down

Voorkom dat je blijft steken of strugglen!

1 op 1 VIP dag!

Wil je graag 1 op 1 met mij samenwerken? 

Dat kan. Via mijn VIP dagen waarin je mega stappen zet. Hierdoor krijg je inzicht, vallen dingen op z'n plek en krijg je handvatten en kennis waardoor je volle vaart vooruit kan.  Je hebt 2 keuzes:


1) VIP DAG: EEN HELE DAG (9.30-17.00u)


Dit is wat voor je als je al een tijdje een team hebt.


Voorkom dat je nog langer zelf zo druk bent, dat je team je veel energie kost en het niet loopt in je team! We gaan samen een hele dag aan de slag met jouw uitdaging en je gaat met inzichten, kennis en een concreet plan naar huis. Hierdoor weet je precies wat je moet doen in je leidinggevende rol, kun je je team beter faciliteren en wordt het voor jou zelf een stuk makkelijker. De helderheid en de nodige kennis geven je houvast. en als je met je acties aan de slag gaat, zul je zien dat het gaat stromen je team. Hoe fijn is dat?


Ben jij er klaar voor om te stoppen met wat niet werkt en nieuwe stappen te zetten? Dan is deze 1-op-1 VIP dag iets voor jou!


Hoe gaan we te werk?

  • We doen een intake vooraf via Skype om te bespreken waar je tegenaan loopt en waar je nu staat. Ook krijg je alvast een opdracht mee, zodat je goed voorbereid bent op de VIP-dag.
  • Een kleurenanalyse (Profile Dynamics) om meer inzicht te krijgen in jezelf, je drijfveren en waar je energie van krijgt en juist niet. Dit is een korte test die je vooraf aan de VIP dag maakt en we bespreken hem op de dag zelf.
  • VIP dag bij mij op kantoor in Utrecht van 9.30u-17.00u, inclusief lunch.
  • Je krijgt van mij een format waarmee je een samenvatting hebt van de dag en je actieplan.
  • Je krijgt toegang tot mijn online programma 150 days of leadership-inspiration (t.w.v. €99,-) en de besloten facebookgroep waar je altijd je vragen kunt stellen die je later nog hebt.


Investering: € 1.200,- excl. BTW 


Liever in termijnen betalen?

Je betaalt € 310,- excl BTW per maand (4 maanden)2) VIP DAG: EEN HALVE DAG (9.00-13.00u)


Dit is wat voor jou als je nog met een team moet starten of net gestart bent.


Vraag je je af of het wijs is om met een team te gaan starten, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Ben jezelf druk en komt het er maar niet van om een plan te maken hoe verder te groeien en mensen aan te nemen? Vraag je je af of werken met een team wat voor je is? Heb je op dit moment te weinig overzicht en blijf je maar malen, waardoor je geen volgende stap zet?  We gaan samen een halve dag aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging en je gaat met inzichten en een concreet plan naar huis. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en wordt het voor jou zelf een stuk makkelijker. De helderheid geeft je houvast en je kunt snelheid maken. 


Ready for the next step? Dan is deze halve VIP dag zeker wat voor jou. En ik garandeer je dat je de investering er zo weer uit hebt!


Hoe gaan we te werk?

  • We doen een intake vooraf via Skype om te bespreken waar je tegenaan loopt en waar je nu staat. 
  • Een kleurenanalyse (Profile Dynamics) om meer inzicht te krijgen in jezelf, je drijfveren en waar je energie van krijgt en juist niet. Dit is een korte test die je vooraf aan de VIP dag maakt en we bespreken hem op de dag zelf.
  • Halve VIP dag bij mij op kantoor in Utrecht van 9.o0u-13.00u met koffie/thee en lekkers.
  • Je krijgt van mij een format waarmee je een samenvatting hebt van de dag en je actieplan.

Investering: € 650,- excl. BTW


Liever in termijnen betalen?

Je betaalt € 335,- excl BTW per maand (2 maanden)

Klanten over Mariska:

"De begeleiding van Mariska vind ik erg goed, het persoonlijke contact is erg fijn. Ze had geduld als ik iets niet goed kon uitleggen en luistert zonder vooroordelen." Janna van Yourzine

"Mariska is neutraal, toegewijd en heeft veel persoonlijke aandacht. Ze weet inzicht en richting te geven. Voor ons heeft dit geleid tot: focus, energie en veel werkplezier." Maarten-Jan van InHealth

"Van te voren had ik wel mijn twijfels, omdat ik dacht dat coaching vooral gebakken lucht was. Zou ik dit niet zelf kunnen? Gaat het me echt concreet iets opleveren? Is het het geld wel waard? 

De VIP dag heeft me uiteindelijk heel veel opgeleverd! Inzicht, overzicht, rust, enthousiasme en een drive om het concrete plan uit te voeren! Heel fijn! De begeleiding van Mariska heb ik ervaren als niet pusherig, maar wel met wat advies en richting en erg deskundig. Ik ben haar dankbaar voor haar begrip en duwtje in de juiste richting en een custom made sessie! Ik raad dit aan aan alle ondernemers die zijn vastgelopen in hun eigen drukte en zich afvragen hoe ze met die drukte om kunnen gaan: meer focus en/of ondersteuning? Wat ik leuk vond aan de sessie dat we ook lekker creatief bezig zijn geweest met de flipovers en het moodboard. Ook de persoonlijke test vond ik erg waardevol"  Suzanne van SuusjeHQ

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP!