arrow_drop_up arrow_drop_down

Hi,

Wil je het liefst live met mij werken om volgende stappen te zetten in je leidinggevende rol? Pak dan nu je kans! Ik ben de 1 op 1 sessies aan het afbouwen, maar heb nu nog een aantal plekken. 


Loop je in je leidinggevende rol tegen dingen aan die maar blijven terugkomen? Vind je het lastig om niet te controleren? Zou je willen dat mensen in je team meer verantwoordelijkheid nemen? Ben jij nog steeds het drukst van iedereen? Weet je soms niet of je nu juist strakker moet sturen of meer moet loslaten? 


Verlang je naar een situatie waarbij het makkelijker en soepeler loopt en jij minder stress en zorgen ervaart? Dan is dit een unieke kans om 1 op 1 met mij te werken en die te creëren. 


Meld je nu aan voor een strippenkaart van 6 coachgesprekken à 1,5 uur voor € 1.500,- excl BTW. En we gaan aan de slag zodat je binnenkort al resultaten zult zien!

Hoe anderen het hebben ervaren:

"De begeleiding van Mariska vind ik erg goed, het persoonlijke contact is erg fijn. Ze had geduld als ik iets niet goed kon uitleggen en luistert zonder vooroordelen."

Janna de Vilhena Colauto- Yourzine

"Mariska is neutraal, toegewijd en heeft veel persoonlijke aandacht. Ze weet inzicht en richting te geven. Voor ons heeft dit geleid tot: focus, energie en veel werkplezier." 

Maarten-Jan Stam- directeur InHealth

"Van te voren had ik wel mijn twijfels, omdat ik dacht dat coaching vooral gebakken lucht was. Zou ik dit niet zelf kunnen? Gaat het me echt concreet iets opleveren? Is het het geld wel waard? Het heeft me uiteindelijk heel veel opgeleverd! Inzicht, overzicht, rust, enthousiasme en een drive om een concreet plan uit te voeren! Heel fijn! De begeleiding van Mariska heb ik ervaren als met advies en richting en erg deskundig. Ik vond het erg waardevol" 

Suzanne van Duijn- directeur/eigenaar SuusjeHQ

Cookies