arrow_drop_up arrow_drop_down

Creëer jouw beste team en

maak het jezelf makkelijker!

Je bent een ondernemer met een groeiend team.  Je hebt niet echt geinvesteerd in managementontwikkeling en hebt tot nu toe vooral 'gedaan' in de praktijk. Dit gaat best aardig, maar het kost je ook veel energie. Je bent veel brandjes aan het blussen, vragen aan het beantwoorden en dingen aan het regelen. Je merkt dat je het lastig vindt om zaken echt los te laten en erop te vertrouwen dat het goed komt, want hé je kan het natuurlijk zelf het beste. 


Wat je het liefste wilt, is dat je minder zorgen hebt, weer vrijheid hebt om te doen wat jij het liefste doet en dat je een team hebt wat zelfstandig werkt en waar je op kunt bouwen. 


Is het hoog tijd voor verandering? Dan ben je hier aan het goede adres.


Ik doe niets liever dan ambitieuze ondernemers met een leidinggevende rol te helpen om het voor zichzelf een stuk makkelijker te maken en de volledige potentie van hun team te benutten. Mijn klanten help ik anders te kijken en te doen. En hierdoor ervaren ze weer ruimte en krijgen ze weer energie van hun werk, geven ze leiding op een manier die bij hun past en kunnen ze meer bereiken met hun team.


Ik kan het volgende voor je betekenen:

Bouw Je Beste Team-programma

Dit is echt iets voor jou als je:

 • ondernemer bent met een (groeiend) team.
 • het ondanks je team nog steeds veel zelf doet en vooral operationeel aan het managen bent.
 • veel energie kwijt bent aan je team en je zorgen hebt.
 • weer tijd en ruimte wilt om te doen wat je het liefste doet.
 • merkt dat het stroef loopt in je team en dat je veel energie kost.
 • een aantal dingen lastig vindt in je leidinggevende rol en deze komen steeds terug.
 • niet zo goed weet hoe je dat leidinggeven nou het beste kunt aanpakken.
 • ziet dat de resultaten achterblijven omdat het niet goed loopt in je team.

Liever 1 op 1 werken en met je specifieke vraag aan de slag?

Wil je graag 1 op 1 met mij samenwerken? Kies dan voor de 1 op 1 coachingsstrippenkaart! We gaan dan in 6 gesprekken van 1,5 uur samen aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging. Je krijgt de inzichten en tools om nieuwe stappen te zetten. En we zorgen samen dat je ze ook implementeert. Je weet precies wat je moet doen, het wordt voor jouzelf een stuk makkelijker en het gaat stromen in je team. Hoe fijn is dat?

150 Days of Leadership Inspiration

Ik help je 150 dagen lang om je leiderschapsskills te verbeteren. Je krijgt dagelijks een tip, oefening, boekentip, must see in je mailbox. Hierdoor weet je wat belangrijk is voor goed leiderschap, kun je je team makkelijker aansturen en zal het in je team soepeler lopen. Hierdoor bereiken jullie betere resultaten en is het ook nog eens leuk werken.

Gratis Fix your Bottleneck-gesprek

Wil je je leiderschapsskills naar een volgend niveau brengen en/of het team creëren dat je wilt, maar vraag je je af wat daar voor nodig is? Loop je vast en weet je niet wat nu handig is om te doen? Meld je dan even aan voor een gratis adviesgesprek. 


In dit gesprek, via Skype of telefoon, kijk ik samen met jou naar:

 • Waar je nu staat en waar je naartoe wilt.
 • Wat jou op dit moment het meest belemmert om daar te komen.
 • Wat het eerste is dat je nu kunt doen om een volgende stap te zetten.
 • Of en hoe ik je eventueel verder kan helpen.
Cookies