Purple. leiderschapsontwikkeling aanbod

Creëer jouw beste team en

maak het jezelf makkelijker!

Je bent een ondernemer met een groeiend team.  Je hebt niet echt geinvesteerd in managementontwikkeling en hebt tot nu toe vooral 'gedaan' in de praktijk. Dit gaat best aardig. Maar je merkt dat je het soms lastig vindt om zaken echt los te laten en erop te vertrouwen dat het goed komt, je twijfelt hoe je nou het beste kunt aansturen en je vraagt je af hoe je dat team nou goed kan laten samenwerken. Het kost je allemaal extra energie en je bent nog steeds druk (in je hoofd). Je mist tijd en vrijheid om te doen wat je eigenlijk wilt doen. 

Wat je het liefste wilt, is leiden op een manier die bij jou past en waarmee je een team creëert dat draait als een geoliede machine en goede resultaten haalt. Wil je die omslag maken? Dan ben je hier aan het goede adres.


Ik doe niets liever dan ondernemende en ambitieuze leidinggevenden helpen om meer uit zichzelf en hun team te halen. Ik leer je hoe je kiest voor leiderschap en hoe je jouw beste team kunt creëren. Wat je niet kunt, kun je namelijk leren. En hoe mooi is het als jij je rol kunt vervullen, zoals jij dat het liefste doet? Dat het je makkelijk af gaat en je je vrij voelt? En dat je een top team hebt in een positieve flow dat schitterende resultaten haalt?


Mijn klanten help ik anders te kijken en te doen. Zodat je ook daadwerkelijk resultaat ziet en ervaart.

Ik kan het volgende voor je betekenen:

Bouw Je Beste Team-programma

Dit is echt iets voor jou als je:

 • ondernemer bent met een (groeiend) team.
 • het ondanks je team nog steeds druk hebt (in je hoofd).
 • merkt dat het stroef loopt in je team en het je veel energie kost.
 • een aantal dingen lastig vindt in je leidinggevende rol en deze komen steeds terug.
 • niet zo goed weet hoe je dat leidinggeven nou het beste kunt aanpakken.
 • merkt dat je niet alles uit je team haalt.
 • weer tijd en ruimte wilt om te doen wat je het liefste doet.

Een stevige basis onder je team leggen en het jezelf makkelijker maken in 1 dag met een VIP dag

Wil je graag 1 op 1 met mij samenwerken? Kies dan voor de 1 op 1 VIP dag! We gaan samen een hele dag aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging en je gaat met inzichten en een concreet plan naar huis. Hierdoor weet je precies wat je moet doen, wordt het voor jouzelf een stuk makkelijker en gaat het stromen in je team. Hoe fijn is dat?

150 Days of Leadership Inspiration

Ik help je 150 dagen lang om je leiderschapsskills te verbeteren. Je krijgt dagelijks een tip, oefening, boekentip, must see in je mailbox. Hierdoor weet je wat belangrijk is voor goed leiderschap, kun je je team makkelijker aansturen en zal het in je team soepeler lopen. Hierdoor bereiken jullie betere resultaten en is het ook nog eens leuk werken.

Gratis strategiegesprek

Wil je je leiderschapsskills naar een volgend niveau brengen en/of het team creëren dat je wilt, maar vraag je je af wat daar voor nodig is? Loop je vast en weet je niet wat nu handig is om te doen? Meld je dan even aan voor een gratis strategiesessie. 


In dit gesprek, via Skype of telefoon, kijk ik samen met jou naar:

 • Waar je nu staat en waar je naartoe wilt.
 • Wat jou op dit moment het meest belemmert om daar te komen.
 • Wat het eerste is dat je nu kunt doen om een volgende stap te zetten.
 • Of en hoe ik je eventueel verder kan helpen.